Venten

  • 10080 maal gezien
Ceintuurbaan 400h
1073EN Amsterdam
0203640412
info@venten.nu
http://www.venten.nu
Winkelinformatie


Venten is een eigenwijze winkel die kleden, proeven en leven combineert.

Kleden
Venten verkoopt tweedehands merk- en designkleding, accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen.

Je kunt jouw kleding ook bij ons venten. We selecteren de inbreng op kwaliteit, tijd van nu en merk of design. Ons assortiment is in topconditie.

Bij Venten kan je alles tegen het lijf lopen, ons aanbod verandert elke dag. We selecteren de topitems, die we puik prijzen om zo de YES-factor aan je voor te schotelen!

In Venten kun je merken en design labels verwachten zoals: Scotch&soda, Patrizia Pepe, Anti – Flirt, Godess, Hugo Boss, Supertrash, Goosecraft, Derby, DKNY, French Connection maar ook Dries van Noten, Marni, Yohji Yamamoto, Chanel, Valentino, Jimmy Choo, Tods, Chloe en nog veel meer van zulk soort lust voor fashion, taste en style.
Venter worden? Of ben jij een Top Venter?

Kijk op www.venten.nu bij Kleden en Ventenregels om te zien hoe consignatieverkoop werkt bij Venten.

Proeven
Venten verrast haar bezoekers en klanten graag. In Venten valt iedere dag een belevenis te proeven.

We nodigen regelmatig speciale gasten uit, om jou te trakteren op een extra beleving. Zoals een styliste die je adviseert over de zomertrends en je vertelt hoe je met accessoires de basics die in je kast hangen een opfrisser geeft. Een miniworkshop visagie. Een ontmoeting met een kunstenaar of ontwerperduo met een lading wooninspiratie. Of een live optreden van een goeie band. You name it!

Wanneer dat gebeurt? Misschien wel vandaag. Kom gewoon s binnenwandelen en laat je verrassen!

Leven
Bij Venten vind je woonartikelen van ontwerpers en ambachtslui die hun woonideeen omzetten in solide kwalitatieve eigentijdse meubelen, lampen, apparaten en andere woondesigns.

Kasten, commodes, lampen, stoelen, poefjes, maar ook servies.


Terug