Second Life Zeist, Stijlvolle tweedehands kleding & accessoires

  • 9285 maal gezien
Steynlaan 26
3701 EG Zeist
030 6922504
info@secondlifezeist.nl
http://www.secondlifezeist.nl
Winkelinformatie


U bent al meer dan 25 jaar welkom bij Second Life Zeist voor bijna nieuwe tweedehands damesmode. Ook voor accessoires als schoenen, laarzen, tassen, hoeden, sjaals en sieraden van hoge kwaliteit weet u Second Life Zeist te vinden. Wekelijks vernieuwt het assortiment kleding voor een flink deel. Veel vrouwen met smaak (ja, ook die goedgeklede vriendin, kennis en buurvrouw van u) komen regelmatig kijken wat voor koopjes er zijn te bemachtigen. Second Life is er trots op een begrip te zijn als het gaat om hoge kwaliteit tweedehands kleding en service!

U voelt zich zeker welkom. Een vers kopje koffie of thee wordt met plezier voor u gezet. Altijd met een snoeperijtje erbij. De klanten benutten de lage prijzen volop, waardoor er dagelijks nieuwe kleding wordt aangevoerd. U bent verzekerd van een assortiment van eigentijdse en smaakvolle (merk)kleding en accessoires, een mooie winkel met ruime paskamers, een gezellige sfeer, verkoopsters die u lekker laten rondsnuffelen en u desgewenst van deskundig en eerlijk advies voorzien. U wordt prettig verrast door het continue wisselende aanbod kleding en accessoires, de kwaliteit en de prijs. Alle kleding hangt op maat. U kunt zowel contant betalen als pinnen.

U bent van harte welkom:
Dinsdag 10.00-17.30 uur
Woensdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-17.30 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Maandag Gesloten

Wilt u ruimte maken voor nieuwe aanwinsten in uw kledingkast?
U kunt uw kleding door ons laten verkopen.
Kijk op www.secondlifezeist.nl of bel 030 6922504 voor meer informatie.

Met veel plezier beantwoorden we uw vragen en vervullen we uw wensen. Zowel in de winkel als telefonisch. U wordt van harte uitgenodigd om tijdens openingsuren uw vragen of wensen telefonisch of in de winkel kenbaar te maken. E-mailen kan ook naar info@secondlifezeist.nl
U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur onze reactie.

Graag tot spoedig ziens!


Terug