Zora second hand quality clothes

  • 18837 maal gezien
Linnaeusstraat 56
1092 CM Amsterdam
020-6938082
info@zorasecondhand.nl
http://www.zorasecondhand.nl
Winkelinformatie


ZORA is sinds eind mei 2007 de nieuwste winkel in Amsterdam op het gebied van 2ehandskleding en accesoires, en net even anders dan de anderen! Er staat een gezellige leestafel, waar je kunt aanschuiven als je even uit wilt rusten van het passen en snuffelen. Koffie of thee wordt desgewenst gemaakt, als je tenminste een plekje kunt veroveren tussen de stapels kleding die elke dag aan diezelfde tafel geprijsd worden. Je betaalt een euro in de spaarpot op tafel voor je thee of koffie mèt een koekje die je zelf uit de koektrommel mag pakken.
De inrichting bij ZORA is fris, helder en modern, daarmee voorgoed korte metten makend met het imago van stoffige tweedehandskledingzaken!

Qua kollektie kleding is het aanbod zeer uitgebreid.
Er is een dames, heren en kinderafdeling, waarbij gezegd moet worden dat de dames de overhand hebben qua inbreng, dus die kollektie is het grootst momenteel. Moderne mannen zijn van harte uitgenodigd hun kleding, uitgezonderd colberts en pakken, te komen inbrengen. De stijl van het aangebodene loopt uiteen van klassiek tot supertrendy, van hip van de markt tot Replay of Miss Sixty, en originele sixties en seventieskleding. Ook is er vaak een aparte kollektie nieuwe kleding te vinden, die door vrienden en bekenden gemaakt wordt.

Wat deze winkel verder bijzonder maakt, is het moderne computersysteem van software-ontwerper Maatontwerp waarmee klanten die kleding inbrengen hun verkoopvorderingen kunnen volgen. Nooit meer hoef je je af te vragen of dat ene truitje van je nou al verkocht is of dat je al slapend rijk aan het worden bent, je kijkt online met je eigen inlogcode en ziet het meteen!

Inbreng van kleding alleen op afspraak.

Openingstijden Zora:
Maandag 13-18 uur
Di. t/m vrijdag 11-18 uur
Zaterdag 11-17 uur


Terug